Arsenie Boca si sex cu animale

Acum un an si ceva scriam despre fenomenul in crestere „Arsenie Boca”, care de atunci a capatat amploare si mai mare, ajungandu-se ca in ziua de azi la fiecare 2-3 zile sa-l gasesti pe acest „sfant al Ardealului” mentionat intr-o stire sau alta, pe un blog sau altul, sau zilnic, sub forma unor citate ale sale, in newsfeed-ul Facebook-ului, dupa ce a fost postat/share-uit de cineva din lista de prieteni. Pe Facebook, inventia ateului Mark Zuckerberg, Arsenie Boca se pare ca prospera, intocmai ca o buruiana pe un camp roditor, dupa cum i-ar placea chiar domniei sale sa spuna prin pilde:

Note to self: Deratizare in lista deja prea mare de „prieteni” virtuali.

Evident, de pe urma acestor „bocanauti” unii au si profit, drept urmare sumedenia de carti despre Boca-Loca: „Din invataturile Parintelui Arsenie Boca despre sufletul dupa moarte”, „Despre durerile oamenilor vol . 6 – Cele mai bune vremuri pentru mantuire – Din invataturile Parintelui Arsenie Boca”, „Parintele Arsenie Boca. Cararea Imparatiei si Psaltirea lui David vol. 1. Cuvinte de folos cu privire la Psalmi, Talcuiri pe intelesul tuturor crestinilor, Rugaciuni dupa randuiala athonita”, „Parintele Arsenie Boca 1910-1989. Biografie vizuala”, „Parintele Arsenie Boca. Darul lui Dumnezeu pentru poporul care striga”, „PARINTELE ARSENIE BOCA UN SFANT AL ZILELOR NOASTRE” si zeci altele. Astept cu rabdare (duhovniceasca, desigur) sa vada lumina tiparului si: „Arsenie Boca la varsta de 2 luni”, „Profetul aflat la pubertate”, „Unde face Boca caca infloresc pomii”, „The walking Arsenic zombie”.

Adevarul este ca am subestimat cu mult nevoia romanilor de a crede in supranatural si de a se mandri cu un sfant al lor, care nici nu a apucat sa se raceasca bine in mormantul de la Prislop, devenit obiectiv turistic pentru religiosi. Din pacate cei care se duc acolo manati de speranta, curiozitate, sau chiar disperare nu gasesc vreun miracol si nici nu pleaca mai sanatosi, norocosi sau destepti, iar unii ajung chiar „sa se intalneasca” cu Arsenie Boca mai repede:

http://adevarul.ro/locale/pitesti/accident-grav-dealul-negru–persoana-murit-alte-sapte-fostranite-1_5337ae520d133766a857624b/index.html

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/barbat-mort-dupa-ce-a-fost-lovit-de-un-tir-cand-incerca-sa-schimbe-o-roata-la-un-microbuz-pe-a-1.html

Ca si in cazul Bibliei, cel mai necitit bestseller din lume, multi oameni isi manifesta adoratia fata de Arsenic Boca-Loca fara a sti mare lucru despre acesta si despre tampeniile colosale debitate de calugarul frustrat. Sa vedem deci sfaturile Sfantului Parinte Arsenie Boca pentru o viata curata, pe placul lui doamne-doamne:

Sa nu faci sex cu nevasta gravida, pentru ca din seria cromozomului criminalitatii si a sexului cu animalele:

„Când soţul nu dă pace sarcinii (zice el că se poate, sau nu vrea altfel, sau se declară stăpân pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispoziţia precoce spre sexualitate. Aceasta îi face îndărătnici şi foarte greu educabili (sunt certaţi cu disciplina, unii genetic prezintă cromozomul criminalităţii şi chipurile, circumstanţe atenuante în justiţie). Fug de la şcoală şi încep aventurile. Deci tot în răspunderea soţului se soldează şi aceste necazuri. Explicaţia biologică: au crescut în mediul uterin hrăniţi cu sânge prea îmbibat cu testosteron, hormon sexual masculin. Mai târziu, va cerca la dobitoace, sau se va deda la curvie cu mâna, pe urmă curvie în regulă, patimi care îi vor omorî milioane de celule nervoase. Şi de nu se va întâlni cu cineva care să-i cunoască boala, pe la vârsta căsătoriei va ajunge în doaga nebuniei. Despre sporul la carte nici nu mai vorbesc; patima aceasta le tâmpeşte mintea, căci începe să se poată face pe la 14 ani, iar dacă nu i se dă de leac, nu lasă pe om să ajungă nicidecum la 70 de ani.”

Sfaturi medicale, de la un individ pentru care Facultatea de Medicina a fost totusi prea grea, „renuntand” la cursuri in favoarea delirului mistic:

„Cancerul ii atinge pe cei care nu postesc niciodata. Mai mult ca orice alta boala, cancerul nu are leac si apare fara nici o explicatie medicala plauzibila. De aceea parintele Arsenie Boca spunea despre cancer ca este ca o “frana pedepsitoare a desfranarii stomacului. Se vede ca prin el se pedepseste lacomia mancarilor si obarsia desfranarii.”” Chestia asta ar trebui sa o explice mamelor care asteapta pe holurile de la Oncologie sa vada daca copilul lor care s-a incapatanat sa nu tina post va mai trai o zi sau nu…

„Paralizia loveste pe cei nesatui de avere. Arsenie Boca reusea sa patrunda cu intelegerea sa duhovniceasca insuflata de Duhul Sfant cele mai ascunse cauze ale bolilor trupesti. Paralizia o vedea ca pe o consecinta provocata de dorinta de imbogatire peste masura. Aceasta patima poate fi mostenita din familie, si cel afectat are mult de luptat pentru a o birui.”

„Pacatele se înregistreaza în codul genetic al fiecaruia.”

Elevi si studenti, exista acum un raspuns simplu pentru tezele si sesiunile voastre:

„Examenele se iau mai usor în stare de înfrânare, de castitate, pentru ca se convertesc mai usor energiile în inteligenta. Se stie ca marii savanti îsi convertesc, endocrin, energia lor aproape total si nu au avut nevoie de femeie.”

Evident, pentru ca un calugar se pricepe la absolut toate, crestinutii au parte si de sfaturi in materie de moda de la Boca:

„Pantalonii la femei – Mult mai grav ca lipsa de basma la rugaciune”

„Parul pe ochi la baieti si fete le strica si mintea”

„Chiar mainile unei femei cu unghii lungi si incovoiate lacuite si cu pielita taiata adanc, dupa un timp arata oribil. La fel parul vopsit si imobilizat cu fixative puternice.”

Iarasi despre sex, mister A.B. give her the D ^^:

„Femeia (luata din barbat) are nevoie de completare endocrina, prin contact, de la barbat.

„Abstinenta sexuala da vigoare, dar din cand in cand, rar, trebuie sotii sa se impreuneze, in afara de posturi.”

As vrea sa vad care dintre crestinopatii ce il venereaza pe acest Rasputin carpatic chiar s-ar incumeta la asta:

„Faceti semnul sfintei cruci pe tot ce mancati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, paine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfanta Cruce anuleaza tot ce este otravit.”

O serie de alte intamplari cu acelasi erou al ortodoxiei, culese de pe logosfera.ro:

Vrajitorii live, cu audienta:

„Odată, la Sfânta Liturghie care se făcea la altarul din pădure, Părintele a strigat: “Mărie, din cutare sat, fă-ţi cruce!”; şi Măria: “Nu fac!”. Părintele îi zice a doua oară: “Fă Mărie cruce!”; ea din nou zice: “Nu fac!”. A treia oară strigă Părintele: “Fă Mărie cruce; piei diavole din zidirea lui Dumnezeu!”. Atunci biata Mărie s-a trezit şi a zis: “Fac, Părinte, fac”. Mai târziu, părintele îi zice: “Să vii să te botez, că ţi-ai dat mirul pe apă şi ai curvit cu fiu-tău la secta voastră”. A botezat-o Părintele şi i-a dat canon să umple cu gura o bute cu apă şi apoi să intre în ea şi să facă baie. Şi când a intrat în ea s-a umplut butea cu şerpi. ( Sârbu Elisabeta )”

Pronosticuri exacte in materii conjugale, pacat ca nu juca la Loto-Prono, facea bani de 2-3 manastiri:

„Doi ingineri, soţ şi soţie din fabrica unde am lucrat şi eu, au divorţat din vina părinţilor lui. Când l-a văzut pe Părintele Arsenie, femeia ( Elena G. ) a început să plângă şi să-i spună de situaţia ei, că a divorţat de soţul ei din vina socrilor şi că are şi o fetiţă şi nu ştie ce să facă. Părintele Arsenie îi spune, zâmbind: “Lasă, mă, nu mai plânge, că după 7 ani vă veţi împăca”. Nu ştiu dacă inginera l-a crezut sau nu pe Părintele Arsenie, pentru că 7 ani nu sunt 7 zile sau 7 săptămâni, sau 7 luni, ci … 7ani. Cert este că exact la 7 ani s-au împăcat, au mai făcut un copil, iar astăzi trăiesc în pace şi bună armonie.”

Arsenie ne spune ca femeile trebuie sa fete ca pisicile (nota personala, imi plac mult matele), macar aici mergea pe aceeasi linie ca tovarasul Ceausescu:

„Un coleg de serviciu, Radu C., s-a dus la Părintele Arsenie pentru că avea mari probleme cu soţia lui, fiind foarte nervoasă. Şi i-a spus Părintelui Arsenie că nu ştie ce să mai facă cu ea. Părintele îi spune: “Mă, câţi copii aveţi?”. Colegul îi spune: “Unu Părinte, că viaţa îi grea şi nu am cu ce să-l cresc”. Părintele i-a spus imediat: “Mă, nu unu-doi, ci patru-cinci copii să ai mă, ai înţeles?!”. Omul a plecat supărat fără să spună un cuvânt, şi când a ajuns în dreptul uşii bisericii să dea afară, Părintele i-a strigat tare: “Mă, lasă mă copiii să vină, nu unu-doi, ci patru-cinci mă, că dacă nu va înnebuni, mă. Să ţii minte ce ţi-am spus!”. Desigur că acest avertisment l-a îngrozit. Ajuns acasă, i-a spus nevestei ce i-a spus Părintele. Astăzi, au cinci copii, iar soţia lui este cât se poate de liniştită, de calmă, se înţeleg foarte bine şi au şi cu ce să îi hrănească pe copii. Au tot ce le trebuie. ( Bogdan Juncu )”

„Iobagii aveau cate 16 copii. Si erau slugi!”

La final, ceva linistitor, asa ca de Apocalipsa 😛

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria , Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

„Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a „ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va „oua” a treia oara Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.” O, ce bine ca locuiesc in Cluj in cazul asta 😛

<

Pentru cei mai moderati dintre credinciosi, care se prea poate sa fie oripilati de cele de mai sus si nu cred ca citatele i-ar apartine atotcunoscatorului parinte, ii rog doar sa foloseasca functia de search a google-ului (si nu numai, ca mai sunt si alte motoare de cautare) si/sau in principiu sa arunce un ochi peste „Ridicarea casatoriei la inaltimea de taina”. De cele mai multe ori insa, pusi in fata in fata cu „adevarurile” teleportacului Arsenie Boca, credinciosii prefera, in stilul lor atat de cunoscut, sa recurga la atacuri agresive, suburbane, fara a aduce insa argumente, sau a folosi unele de-a dreptul puerile/imbecile. Dovada o gasiti in discutiile spumoase de aici si nu numai 😛

29 de păreri la “Arsenie Boca si sex cu animale

 1. gogouleestibinema

  saracu` de tine….tu esti chiar praf mai omule, tu si prietenii tai sunteti praf in fata lui Dumnezeu, parintele Arsenie a fost si este sfant, pe mine m-a vindecat de mijloc doar printr-o rugaciune adevarata, pentru ca ne-a zis ca de dincolo o sa ne ajute mai mult si asa a fost….medicii nu m-ar fi putut ajuta nici prin sute de operatii, sau poate pe cine stie cate zeci de mii de euro… si tu vii si-l critici? saracu de tine…cand ma uit la astia ca voi, nu mai am niciun dubiu in privinta iadului vesnic…ati ajuns voi niste rame pe pamant sa criticati si sfintii? ha…da mai, o sa te pasca iadul, si-i tare „fierbinte”

  View Comment
  Răspunde
 2. Generalul Autor articol

  @ gogule Ce amuzanti sunteti voi cre(s)tinutii astia cand va dati arama pe fata 🙂 Sper sa si faci ceea ce zici, adica sa nu te mai duci in viata ta la doctori si sa iti cauti salvarea la manastiri si la popi. Nu de alta, dar cu cat se curata mai repede generatia asta de lingatori de cadavre, cu atat mai bine, iar sistem de sanatate e si asa supraaglomerat. Masturbeaza-te in continuare cu credinta ca cei care nu iti impartasesc iluziile se vor perpeli ca micii pe gratar 😛

  View Comment
  Răspunde
 3. cata

  in sfarsit cineva care zice adevarul…..daca arsenie boca le zicea aruncati-va in fantana ca va mantuiti s-ar fi sinucis idiotii si idioatele…bine sa nu te mai duci la spital e cam acelasi lucru…
  arsenie boca are exact personalitatea unui lider de secta gen charles manson,jim jones etc…oameni bolnavi psihic(arsenie avea inceput de schizophrenie sigur) care creeaza o lume alor ei impun regulile dupa care oamenii sa traiasca cum sa faca sex,cand,ce sa manance,cand,ce sa gandeasca daca sa gandeasca….preferabil sa nu mai gandeasca deloc….
  oricum unii il vor venera fara ai stii teoriile..ii vor venera doar imaginea…altii vor lua drept litera de lege filozofiile lui si vor avea niste vieti triste…
  diavolul va rade…in hohote….

  View Comment
  Răspunde
 4. Ariana

  incredibil….an 2000 sa mai credem in popi,calugari,etc!!!!Pentru D-zeu!!!!voi sunteti cei care dati crezare acestor impostori nu sunteti normali la cap!!!!sunteti rudimentari!!!!Popi din astia vrea in jurul lui,sa-i poata manipula,voi trebuie sa stiti ca :religia a fost o inventie pentru manipularea maselor!!!!!!Doamneeee fereste ce popor tembel e poporul asta!!!!!La noi ca si la nimeni…..mare-i prostia si rudimentarismul au avut grija cei mai destepti decat voi sa va exploateze slabiciunile si incultura!!!!!!!Oribil!!!!!huooo popilor nemernici,betivi,afemeiati,excroci!la munca lichele nu la indobitocire a celor care va dau crezare……mi-e lehamite!Doamne D-zeule, Iarta-i!!!!!!!!!

  View Comment
  Răspunde
 5. adriana

  Eu nu sunt nici pro nici contra parintelui Arsenie Boca. Imi place sa citesc din toate si sa iau ceea ce cred ca este de bun simt. de exemplu, am citit chiar astazi o alta profetie a lui Arsenie Boca, aceea cu „hidra cu rasuflarea otravitoare”. E atat de generala incat nu se intelege nimic din ea. Nimic mai mult decat ce se stie deja si anume ca omenirea se indreapta spre autodistrugere. O alta profetie se spune ca a fost caderea comunismului si asasinarea ceausestilor insa despre aceasta nu avem nimic scris, doar declaratiile celor ce au auzit-o din gura lui. Ce pot sa va spun e ca daca omul are credinta ca Dumnezeu il poate vindeca de boala (de ex.) se poate vindeca pe loc, fara sa fie nevoie sa se roage nimeni pentru el. Rugaciunea personala insotita de credinta neclintita si multumiri e suficienta. Sunt insa si cazuri cand vindecarea poate surveni si daca altcineva se roaga pentru persoana in cauza dar la urma numai pe baza credintei personale acea persoana poate fi vindecata. Chiar Isus zicea „credinta ta te-a tamaduit”. Insa din cauza credintei slabe a oamenilor e nevoie de anumiti oameni mai deosebiti (preoti, slujitori ai bisericii, etc.) cu ajutorul carora credinta omului se mareste (omul chiar crede ca daca acea persoana se va ruga pentru el problema se rezolva) si in felul acesta are loc vindecarea. Sa nu uitam totusi ca vindecarea o da doar Dumnezeu si o poate da fara sa aiba nevoie de intermediari, doar credinta slaba face sa fie nevoie de slujitori care sa intareasca aceasta credinta prin rugaciune si ca urmare sa vina si vindecarea. Era un preot la Lugoj care practica exact ce am scris eu mai sus, venea lumea la el cu tot felul de probleme, se statea la coada ore intregi. Preotul asculta, le dadea apa sfintita, zicea o rugaciune scurta si-i trimitea acasa. Personal am fost cu mama ma la el, eu adolescanta fiind m-a luat s-o insotesc sa nu mearga singura la drum. Mi-am dat seama ca acel preot facea pur si simplu un ritual complet inutil daca oamenii care mergeau acolo n-ar fi crezut ca intra-adevar prin rugaciunile lui se poate intampla vreo minune. Si probabil ca unii chiar sa-u vindecat iar altii nu, fiecare dupa credinta lui. Stiu ca am carat vreo 4 bidoane de 2l de apa sfintita cu noi catre casa, era o zi torida de vara si stateam cu mama in autogara sa luam autobuzul catre casa. Eu aveam in mana o stila de jumate de litr de apa si am baut din ea, fiind foarte cald. Mama mi-a spus „da-mi si mie sa beau niste apa” la care eu I-am raspuns: „pai tu bea din apa ta sfintita” – ca se chinuia saraca sa care cele 4 bidoane in doua plase. A fost un raspuns instinctual si n-am pus amandoua pe un ras dat fiind ridicolul situatiei. A inteles si ea ca nu trebuie sa alergi kilometric sa-l gasesti pe Dumnezeu, nu trebuie sa cari litri de apa sfintita si sa urmezi niste ritualuri ca sa rezolvi problemele pe care le ai. Dumnezeu e si in Lugoj e si in oricare alt oras si se lasa gasit oriunde pe glob, nu se coboara peste ligheanul de apa sfintita si nici dracul nu fuge de tamaie asa cum se spune. Un suflet care-L cauta sincer pe Dumnezeu iL gaseste chiar in camaruta lui, acasa la el. Cei care-l gasesc nu mai alearga in stanga si-n dreapta si nu mai cred orice, Dumnezeu le da intelepciunea sa fac diferenta intre adevarsi minciuna (sau adevarul spus pe jumatate).

  View Comment
  Răspunde
 6. Gigel

  “Pacatele se înregistreaza în codul genetic al fiecaruia.” – treaba asta e foarte reala si chiar stiintifica. Se numeste „epigenetica” si e un domeniu nou. Pe scurt, codul genetic este controlat de mecanisme de inhibare si expresie care sunt influentate de mediu.

  „Examenele se iau mai usor în stare de înfrânare, de castitate, pentru ca se convertesc mai usor energiile în inteligenta” – e adevarat. De exemplu pe stomacul gol mintea lucreaza mult mai eficient. Omul nu a mincat atita timp 3 mese pe zi, ci doar cind gasea ceva de mincare, incit s-a adaptat sa functioneze bine in lipsa de mincare (parerea mea).

  View Comment
  Răspunde
 7. Pingback: Nu mai am rabdare cu prostii

 8. misticul refulat

  Cum dracu (stiu ajung in iad ca am zis dracu) poate un om sanatos la capusor asa sa zicem trecut de 30 de ani deci adult in toata firea sa creada in basmele astea? Ba retarzilor cu poii vostri si cu tot
  nu ar trebui sa aveti drept de vot futu-va natia aia!

  View Comment
  Răspunde
 9. misticul refulat

  Va mai dau eu niste cugetari :
  Sa fie bine sa nu fie rau.
  Nu folositi prezervativul daca vreti sa aveti copii.
  Daca va doare inima cand mergeti la deal, mergeti doar la vale.
  Daca vi-e rau dupa ce mancati mult, mancati putin.
  Papa mult, caca mult.
  Si mai am da tre sa beau o bere (bautura diavolului) nu recomand la crestin ortodocsii adevarati.

  View Comment
  Răspunde
 10. thundermar

  Se vede ca esti necredincios. Al doilea accident mentionat de tine, cel de pe A1 a fost de fapt o minune facuta de Arsenie. Victima era grav bolnava si astfel a fost vindecata. Definitiv.

  View Comment
  Răspunde
 11. Marius U

  Asta mi se pare cel mai tare:
  ”Se stie ca marii savanti îsi convertesc, endocrin, energia lor aproape total si nu au avut nevoie de femeie.”
  Cu alte cuvinte,cu cât un om este mai inteligent,cu atât mai fără bijboc.
  Asta se vede cel mai clar în cel mai înţelept om de pe pământ,Solomon.
  El nu făcea sex deloc,numa’ atât,că avea harem?
  Totuşi,s-ar putea să fie şi puţin adevăr în spusele lui boculete.
  Că călugării(cacofonie intenţionată,la subiect) nu au nevoie de femei,ei preferă lucruri dosnice de la ”colejii” lor.
  Vorba aia,la popotă!

  View Comment
  Răspunde
 12. Pingback: Cruce, jurnalism si cancer

 13. Pingback: Unicornul roz si invizibil vs GOD » Archive Cruce, jurnalism si cancer

 14. Andrei Valentin

  Nu ați învățat nimic , absolut nimic până acum. Va certați degeba unii cu alții.
  Credincioși cu necredinciosi.
  O sa vedeți ca la un moment dat , toți îl veti descoperi pe Dumnezeu , unii mai devreme alții mai târziu , dar niciodată nu e prea târziu.
  Daca tu crezi în Dumnezeu ,iar el nu există nu vei pierde nimic , dar aici intervine orgoliul fiecăruia , însă daca nu crezi iar El există , ai pierdut totul.
  V-ati întrebat vreodată ce scop aveti ce în viață?
  Majoritatea sunt conduși de plăcerile materiale , dorind să acumuleze o sumă cât mai mare de bani , care niciodată nu e îndeajuns de mare , cu cât ai mai mult , cu atat vrei mai mult. La ce bun sa acumulezi sume impresionante , când stii ca le vei pierde în final… În ziua de azi fiecare avem modele false pe care le urmam , modele care le descoperim la Tv , o armă puternică a Diavolului folosită pentru a spăla creierul omului. Diavolul se folosește de orice pentru a strica lucrarea Domnului. A văzut ca suntem naivi, creduli și ușor de manipulat. Nu își dorește mai mult…
  Al treilea război mondial a început , unii cred ca totul e roz așa cum vor ei , însă adevărul se află mereu ascuns . Nu tot ce zboară se mănâncă.
  Armele suntem chiar noi , iar muniția este alimentată de păcatele noastre de care nu dorim să ne lepădăm. Am devenit rai unii cu alții și ne credem superiori unii față de alții. Sa stiti ca un om deștept este un om liber , iar liber esti doar când tu te simți liber , iar libertatea se dobândește doar prin credință.
  Mie chiar imi plac oamenii ca voi , pot sa spun ca va iubesc pe toți , voi imi dați puterea să imi întăresc credința .
  Cine nu are credință este din simplul fapt ca nu o înțelege , iar pentru a fi înțeleasă trebuie să fie revelată de undeva. Cititi Biblia când simțiți ca sunteti pregătiți , iar daca nu o înțelegeți este din faptul ca nu sunteti îndeajuns de pregatiti.
  Pentru a îl cunoaște pe Dumnezeu trebuie întâi să îl înțelegeți , exp. : pentru a afla soluția unui exercițiu sau a une probleme trebuie întâi să o înțelegeți , rezultatul îl găsiți pe parcurs. Asa e și credinta , iar Dumnezeu a lasat libertatea de a alege.
  Asa suntem noi…până nu vedem , nu credem , dar mulți dintre noi nu privesccu ochii mintii… Iar globul nostru ocular este păcălit deseori de Diavol sau ispitit , pentru ca este foarte ușor să păcălești un om care nu are credinta deoarece nu este protejat și este cuprins de frică.
  Ar fi extrem de multe de spus , chiar mi-ar face plăcere să dezbat asemenea discuții cu persoane care ma înțeleg și cu persoane care nu ma înțeleg. Sunt deschis în a discuta cu fiecare.
  Pentru cei ce nu cred în Dumnezeu am doar ceva de spus : Nu este vină ta ca nu crezi în Dumnezeu , poate ca mediul nu ti-a permis să îl cunoști , dar este vina ta ca nu vrei să îl descoperi.
  Lumea este admirabil făcută și funcționează ca un ceas perfect , iar orice ceas are și un ceasornicar.
  Orice lucru își are perechea , frigul este absența căldurii , întunericul este absența luminii , răul este absența binelui. Oare Dumnezeu și Diavolul ce sunt?
  Va recomand să meditați un timp asupra acestor lucruri și să răspundeți la câteva întrebări: Cine sunt…De unde sunt…Unde ma duc… Și ce scop am.
  Daca veti găsi răspunsul acestor întrebări , va pot spune ca l-ati găsit și pe Dumnezeu.
  Pentru cei ce vor vrea să imi dea un răspuns negativ : Dumnezeu să va binecuvânteze și să va ierte păcatele , ca puterea Lui e mare iar dragostea Lui pentru om e și mai mare.
  Mulțumesc celor care a avut rabdarea și bunăvoința de a citi ce am scris , cred ca nu a pierdut nimeni timp degeaba citind mesajul , poate ați învățat și ceva.
  Fără credință omul este doar un biet animal rational ce vine de nicăieri și pleacă spre nicăieri.
  Documentati-va despre Sfinții închisorilor și veti înțelege mai bine.
  Comunismul a umplut Raiul de sfinti.
  Doamne , ajuta si iartă pe toti!
  Amin!
  Scuzați eventualele greșeli ortografice , dar telefonul se restartează periodic și este o ora târzie la care scriu.
  Încă o dată Doamne , ajuta!

  View Comment
  Răspunde
 15. Generalul Autor articol

  @ Andrei Valentin

  Treaba pe care ai spus-o la inceput cu „daca tu crezi în Dumnezeu ,iar el nu există nu vei pierde nimic , dar aici intervine orgoliul fiecăruia , însă daca nu crezi iar El există , ai pierdut totul” se numeste „Pariul lui Pascal”, care a fost demontat de acum cateva secole, dar si aici:

  http://unicornulroz.info/2013/08/31/pariul-lui-pascal-varianta-facebook/#.VYkpufmqpBc

  Cat despre restul mixului de diavoli si citate dintr-un comunist infocat, devenit apoi legionar sus-pus iar in final basinos mistic, ei bine, i-ai dat pe spate pe toti ateii :))

  View Comment
  Răspunde
 16. Andrei Valentin

  În primul rand iti mulțumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o ca să citești tot ce am scris.
  Fiecare avem de învățat unul de la celălalt fiindcă gândim diferit.
  Ma bucura faptul ca ai fost deschis și ti-ai exprimat opinia.
  Doamne , ajuta!

  View Comment
  Răspunde
 17. Andrei Valentin

  Chiar nu stiam despre acel „Pariu a lui Pascal” . Ceea ceam zis , am zis fiindcă așa am crezut de cuviință.
  În orice caz , oricat am vrea să știm adevărul , nu îl putem află , rămâne să trăim cum considerăm de cuviință si vom vedea ce se va intampla după…

  View Comment
  Răspunde
 18. Bocioaga Marian

  Nu neg ce a fost…sau…n-a fost ARSENIE BOCA… Vreau doar să accentuez că…ceea ce fac”urmașii”(clerul contemporan)lui…mi se pare diavolesc… În urma pelerinajelor iese BANU’nu? Banul= ochiul DRACULUI,nu? Deci? Din urma pelerinajelor= ochiul DRACULUI,nu? De ce nu se fac pelerinaje gratis?

  View Comment
  Răspunde
 19. Generalul Autor articol

  Da Marian, evident ca pe langa aberatiile lui Arsenie Boca, toata valva creata acum in jurul sau si a „minunilor” savarsite, are un singur scop: de a-i mulge de bani pe amaratii care sunt disperati si ajung sa isi spuna speranta in chestiile acestea. Adevarul vehicula ca toata treaba cu Boca se invarte la 15 milioane de euro pe an…

  http://adevarulfinanciar.ro/articol/mitul-arsenie-boca-o-afacere-de-peste-15-milioane-de-euro-pe-an/

  iar Bogdan Stoica, se intreba cum s-a ajuns la zeci de carti publicate, din moment ce Arsenie Boca a scris doar una singura…

  http://bogdanstoica.ro/index.php/blogul/item/20755-afacerea-arsenie-boca-o-ancheta-pe-care-n-am-chef-s-o-scriu

  Sunt ferm convins ca peste ani buni, cand se va termina cu Boca-mania, se va gasi alt Superman al ortodoxiei sau vor aparea moaste noi facatoare de minuni.

  Totusi, trebuie s-o spun, cu tot delirul sau mistic, Arsenie Boca nu s-a prostituat cu comunistii, asa cum a facut-o IPS Pimen, care are sentinta definitiva de colaborator cu Securitatea, insa da lectii de morala romanilor, ca sa nu mai vorbim de Preafericitul ce se putea plimba in voie in afara tarii inainte de 89…

  View Comment
  Răspunde
 20. Pingback: Ciobanu Lucian Mihai, un jeg cu fata umana

 21. Johnny

  Sincer nu stiu cu ce sa incep si nici ce sa termin, Cel care s-a vindecat mai sus de spate gogouleestibinema, cred ca are acolo o functie re Repair, iti rescrie codul genetic si ti-a adaugat inca putin os ca sa fii functional ca la 19 ani, ” foarte rau sa fii fanatic despre o reclama de marketing”. Pana in prezent nu am vazut nici o minune pana in prezent, sa creasca salariile sa duca romania o viata ca in germania sau mai buna si ei nu tin post si altele, nu canu am duso mai bine ca eii, doar ce aud e sa ne infomentam cat mai mult si sa daruim cat mai avem cultelor. Despre Arsene Boca a scris si el ce a stiut dar parerea mea e sa fi vazut si inteles filmuletul acesta, si fanatici care nu exagereaza : http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q , Si ca sa inchid citatul ” Cred in Dumnezeu” https://www.youtube.com/watch?v=Gi9GaK2fraQ .

  View Comment
  Răspunde
 22. Pingback: Unicornul roz si invizibil vs GOD » Archive Superman vs Spagoman Spagoveanul

 23. Pingback: Unicornul roz si invizibil vs GOD » Archive Maica Tereza, sfanta lui peste prajit - Unicornul roz si invizibil vs GOD

 24. Pingback: Maica Tereza, sfanta lui peste prajit - De toate frate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.