În primul rand iti mulțumesc pentru răbdarea pe care ai …

Comment on Arsenie Boca si sex cu animale by Andrei Valentin.

În primul rand iti mulțumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o ca să citești tot ce am scris.
Fiecare avem de învățat unul de la celălalt fiindcă gândim diferit.
Ma bucura faptul ca ai fost deschis și ti-ai exprimat opinia.
Doamne , ajuta!

Andrei Valentin Also Commented

Arsenie Boca si sex cu animale
Chiar nu stiam despre acel „Pariu a lui Pascal” . Ceea ceam zis , am zis fiindcă așa am crezut de cuviință.
În orice caz , oricat am vrea să știm adevărul , nu îl putem află , rămâne să trăim cum considerăm de cuviință si vom vedea ce se va intampla după…


Arsenie Boca si sex cu animale
Nu ați învățat nimic , absolut nimic până acum. Va certați degeba unii cu alții.
Credincioși cu necredinciosi.
O sa vedeți ca la un moment dat , toți îl veti descoperi pe Dumnezeu , unii mai devreme alții mai târziu , dar niciodată nu e prea târziu.
Daca tu crezi în Dumnezeu ,iar el nu există nu vei pierde nimic , dar aici intervine orgoliul fiecăruia , însă daca nu crezi iar El există , ai pierdut totul.
V-ati întrebat vreodată ce scop aveti ce în viață?
Majoritatea sunt conduși de plăcerile materiale , dorind să acumuleze o sumă cât mai mare de bani , care niciodată nu e îndeajuns de mare , cu cât ai mai mult , cu atat vrei mai mult. La ce bun sa acumulezi sume impresionante , când stii ca le vei pierde în final… În ziua de azi fiecare avem modele false pe care le urmam , modele care le descoperim la Tv , o armă puternică a Diavolului folosită pentru a spăla creierul omului. Diavolul se folosește de orice pentru a strica lucrarea Domnului. A văzut ca suntem naivi, creduli și ușor de manipulat. Nu își dorește mai mult…
Al treilea război mondial a început , unii cred ca totul e roz așa cum vor ei , însă adevărul se află mereu ascuns . Nu tot ce zboară se mănâncă.
Armele suntem chiar noi , iar muniția este alimentată de păcatele noastre de care nu dorim să ne lepădăm. Am devenit rai unii cu alții și ne credem superiori unii față de alții. Sa stiti ca un om deștept este un om liber , iar liber esti doar când tu te simți liber , iar libertatea se dobândește doar prin credință.
Mie chiar imi plac oamenii ca voi , pot sa spun ca va iubesc pe toți , voi imi dați puterea să imi întăresc credința .
Cine nu are credință este din simplul fapt ca nu o înțelege , iar pentru a fi înțeleasă trebuie să fie revelată de undeva. Cititi Biblia când simțiți ca sunteti pregătiți , iar daca nu o înțelegeți este din faptul ca nu sunteti îndeajuns de pregatiti.
Pentru a îl cunoaște pe Dumnezeu trebuie întâi să îl înțelegeți , exp. : pentru a afla soluția unui exercițiu sau a une probleme trebuie întâi să o înțelegeți , rezultatul îl găsiți pe parcurs. Asa e și credinta , iar Dumnezeu a lasat libertatea de a alege.
Asa suntem noi…până nu vedem , nu credem , dar mulți dintre noi nu privesccu ochii mintii… Iar globul nostru ocular este păcălit deseori de Diavol sau ispitit , pentru ca este foarte ușor să păcălești un om care nu are credinta deoarece nu este protejat și este cuprins de frică.
Ar fi extrem de multe de spus , chiar mi-ar face plăcere să dezbat asemenea discuții cu persoane care ma înțeleg și cu persoane care nu ma înțeleg. Sunt deschis în a discuta cu fiecare.
Pentru cei ce nu cred în Dumnezeu am doar ceva de spus : Nu este vină ta ca nu crezi în Dumnezeu , poate ca mediul nu ti-a permis să îl cunoști , dar este vina ta ca nu vrei să îl descoperi.
Lumea este admirabil făcută și funcționează ca un ceas perfect , iar orice ceas are și un ceasornicar.
Orice lucru își are perechea , frigul este absența căldurii , întunericul este absența luminii , răul este absența binelui. Oare Dumnezeu și Diavolul ce sunt?
Va recomand să meditați un timp asupra acestor lucruri și să răspundeți la câteva întrebări: Cine sunt…De unde sunt…Unde ma duc… Și ce scop am.
Daca veti găsi răspunsul acestor întrebări , va pot spune ca l-ati găsit și pe Dumnezeu.
Pentru cei ce vor vrea să imi dea un răspuns negativ : Dumnezeu să va binecuvânteze și să va ierte păcatele , ca puterea Lui e mare iar dragostea Lui pentru om e și mai mare.
Mulțumesc celor care a avut rabdarea și bunăvoința de a citi ce am scris , cred ca nu a pierdut nimeni timp degeaba citind mesajul , poate ați învățat și ceva.
Fără credință omul este doar un biet animal rational ce vine de nicăieri și pleacă spre nicăieri.
Documentati-va despre Sfinții închisorilor și veti înțelege mai bine.
Comunismul a umplut Raiul de sfinti.
Doamne , ajuta si iartă pe toti!
Amin!
Scuzați eventualele greșeli ortografice , dar telefonul se restartează periodic și este o ora târzie la care scriu.
Încă o dată Doamne , ajuta!