@Generalul Hai sa ne facem bine intelesi. Eu nu fac propaganda …

Comment on Arsenie Boca si sexul in timpul sarcinii by Bla.

@Generalul
Hai sa ne facem bine intelesi. Eu nu fac propaganda nici pt BOR nici pentru alta institutie pamanteana sau divina. Spun doar ca articolul tau e prost. Chestiile care le spui despre BOR sunt, majoritatea, probabil, adevarate. Dar din cate vad eu articolul tau nu este despre BOR ci despre o persoana anume si „invataturile” sale. Persoana pe care tu ai asociat-o cu biserica. Daca te uiti la perioada cand a trait Arsenie Boca ai sa vezi ca nu prea exista BOR pe vremea aceea. Daca mai adaug ca tu critici „invataturile” unui om care este mort de peste 20 de ani, vreme in care nu poti sa spui ca „accesul la informatie este atat de facil”, ai sa realizezi cat de penibil esti. Iti propun ca in urmatorul articol sa analizezi „intelectualii” care au trait acum cateva sute de ani si care sustineau ca Pamantul este in centrul universului.
Si tin sa spun inca o data: glumele aste stupizele (“prostodocsia”, ” Boca-Loca”, „BORatilor”) sunt ok pt clasa a 3-a. Dup-aia mai sunt ok doar la sport.ro. Dar asta este nivelul tau. Un semidoct cu aere de intelectual care este foarte virulent la adresa unor sfaturi arhaice.
Si intr-un fina stii ce: exceptandu-i pe cei care „cumpara carti ale lui Boca-Loca, se duc impreuna cu neamurile la mormantul lui, ii citesc pildele” nimanui nu ii pasa ce a zis Arsenie Boca. Pt cine e defapt articolul scris?

Bla Also Commented

Arsenie Boca si sexul in timpul sarcinii
@Generalul
1. glumitele tale a la sport.ro („prostodocsia”, ” Boca-Loca”) spun multe despre nivelul articolului.
2. e bine ca am rezolvat-o cu toti prostii de prin tara si ultimii care au ramas sunt cei care cumpara cartile si se duc la mormantul lui Arsenie Boca. E evident ca tu nu faci diferenta intre o minte simpla si prostie. Daca vrei sa vezi prostie uita-te la tv. Dar dupa cum scrii cred ca deja o faci(a se vedea punctul 1)
3. te asigur ca lipsa „scolilor, spitalelor, ANL-urilor etc” nu e din cauza „pupatorilor de cadavre si a oitelor “cu frica de dumniezau”” ci din cauza celor care au furat banii cu care trebuiau sa faca scoli, spitale…
4. mai prost decat articolul nu e decat comentariul tau. Si daca mai vrei argumente sunt dispus sa-ti dau cate vrei „luminatule”