Stii care e paradoxul? cei ce se cred atei au …

Comment on Arsenie Boca si sexul in timpul sarcinii by val.

stii care e paradoxul? cei ce se cred atei au impresia ca sunt mai open minded si superiori, insa uita ca ratiunea fara imaginatie nu este nimic, si mai mult, sunt mai open minded credinciosii fiindca ei accepta si stiinta si posibilitatea de a fi ceva mai mult.
Parintele Boca poate e putin exagerat, insa asta nu inseamna ca greseste si binele pe care l-au facut el si invatatura lui este superior oricarei naivitati pe care o poate avea si superior tie si altora ca tine. Esti doar un limitat si nici nu esti in stare sa demonstrezi rational ceva sau macar sa faci o parodie de calitate. Alegi cea mai usoara varianta. Trei sferturi din articol sunt cuvintele Parintelui si tu scrii doua propozitii jenante.

val Also Commented

Arsenie Boca si sexul in timpul sarcinii
dragule, ma amuza cuvintele tale. stii cum zicea Oscar Wilde, unul din marii atei, un tip foarte misto de altfel, pe care l-am citit cu drag? zicea asa: „I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.” numai ca la tine e cam invers. nu vreau sa te jignesc, imi e greu sa ma ridic la IQ-ul tau, eu sunt doar un biet credincios, dar daca chiar vrei sa fii luat in serios incearca sa mai citesti niste chestii inainte. Arsenie Boca nu e „al meu”, dar spre desosebire de tine, l-am citit si am ales cateva lucruri din cartile lui. nu stiu cine ti-a spus tie ca cei care cred in Dumnezeu nu studiaza si stiinta si trebuie sa fii foarte ipocrit sau foarte ignorant sa crezi ca un credincios ia mot-a-mot Geneza sau alte carti din Biblie. daca ai fi citit si tu carti ai fi aflat ca niste oameni de stiinta care studiaza teoria Big Bangului au ajus la niste concluzii foarte interesante despre cum a incepu totul. si apropo, oare stiai tu ca Georges Lemaître, omul de stiinta care a inventat acest terman, era si preot? cedinta si ratiunea au mers mana in mana secole, milenii si nu s-au exclus una pe alta pana n-au venit ignoranti ca tine care au citit 2 cuvinte si au ajuns la concluzia ca toti cei care isi pun si altfel de intrebari sunt niste redusi. si pastorii aia primitivi despre care vorbesti tu, daca citesti, dar e greu pentru tine, erau de obicei oameni extrem de importanti ai vremii lor, unii dintre ei chiar regi, care studiau foarte mult. si da, sunt de acord, ce au scris ei poate fi depasit acum, in contextul actual, dar daca studiezi si pui in contextul modern, incep sa se lege unele lucruri. sa stii ca marii ateisti moderni, precum Hitchens, Dawkins sau Alain de Botton ar scuipa pe site-ul tau fiindca e doar o alta tristete care nu spune nimic, ba chiar face de ras ateismul. asa ca, fiule, inainte sa mai scrii ceva, iti recomand sa mai citesti. nu stiu cui i se potriveste mai bine „ignoranta e binecuvantare.” nici nu stiu cum am ajuns pe site-ul asta, dar ma plictiseste enorm. nici macar nu e amuzant. imi place sa citesc chestii care sa ma scoata din credintele mele, care sa ma faca sa ma indoiesc, dar citind ce scrii tu, prind si mai mult curaj. nu cred ca o sa mai revin. pune mana pe care si fa-ti temele inainte.