Bancpost si electorata lui „dottore”

Mult discutata „Electorata” a fost aprobata in cele din urma, marcand un punct in plus Victor Viorel Ponta in cursa sa pentru prezidentiale, dat fiind nivelul intelectual al votantilor sai si ai PSD-ului in general. De ce spun asta? Pentru ca pe acelasi principiu pe care se incearca acum prostirea romanilor, Bancpost opera de ani de zile, incercand sa ma „ajute” intr-o maniera similara.

G0143-big

Ok, sa intelegem mai bine ce inseamna atat planul de restructurare a creditului pe care mi-l propuneau cu atata entuziasm slujbasele Bancprost, cat si efectul electoratei, trebuie sa intelegem cum functioneaza un credit si o institutie bancara. Ce spune Ponta la televizor, batandu-se cu labuta in piept e ca cei care vor apela la aceasta masura vor avea credite scazute, deci bani mai multi luna de luna. Ce „uita” sa mentioneze acest veritabil plagiator este ca acei romani nu numai ca vor da inapoi banutii de care au fost scutiti o perioada, insa vor plati si in PLUS 😛 Da, cu alte cuvinte, vor avea de platit mai mult ca inainte de a apela la acest „ajutor” marsav.

Sa citim deci o analiza mai detaliata a ceea ce se intampla de fapt si cum functioneaza mecanismul dobanzii:

http://www.realitatea.net/electorata-pe-intelesul-tuturor-cum-devii-si-mai-dator-la-banca_1383796.html

http://www.wall-street.ro/articol/Money/168799/electorata-cum-ar-arata-un-credit-restructurat.html

Asa ca daca vi se pare ca aveti mult de platit in momentul de fata, sfatul meu este sa dati cu piciorul propunerilor de acest fel, indiferent de asigurarile fatucilor de la telefon. Exact acelasi lucru mi-l propuneau si mie si nu exagerez cand spun ca se insista (doar pentru binele meu, desigur :P) aproape zilnic, ajungandu-se la aproape 100 de asemenea cereri insistente din partea Bancp(r)ost-ilor. Evident, am primit initial toate asigurarile ca acest lucru va fi benefic pentru mine, ca voi plati mai putin, bla bla bla, insa in momentul in care am cerut un grafic exact cu aceasta restructurare, am putut constata adevarul prezentat mai sus, cum ca la final voi avea mai mult de platit ca in acel moment… Asa ca nu credeti toate povestile mitomanilor cersetori de voturi si nici promisiunile angajatelor pe criterii sexuale in call center-ul vreunei banci 😛

O părere la “Bancpost si electorata lui „dottore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.