@ Unchiule, daca numesc un jeg uman cum este Lucian …

Comment on Ciobanu Lucian Mihai sau jegul cu fata umana by caricaturist.

@ Unchiule, daca numesc un jeg uman cum este Lucian Mihai asta drept… jeg uman, dupa logica ta deficitara inseamna ca, exprimarea mea, oricat de non-politically correct suna, se poate asemana cu mizeria savarsita de el? Aici nu suntem la un ziar ce se vrea cu pretentii, suntem pe blogul meu, unde sunt liber sa imi exprim necenzurat parerile, indiferent cui ii plac sau nu.

@Florenta, mai sus exista o pagina, „despre autor”, niciodata nu mi-am ascuns identitatea, iar aici nu scrie altcineva in afara de mine 🙂 In partea dreapta este si o pagina de Facebook care reuneste toate blogurile mele, daca iti plac materialele, ii poti da like si vei vedea cand postez unele noi.

caricaturist Also Commented

Ciobanu Lucian Mihai sau jegul cu fata umana
@ dr4gosh, pe logica asta inseamna ca toate tarile vestice care au politia asta arunca bani doar asa, pe un moft. Daca te gandesti la reducerea cheltuielilor bugetare, imi vin in minte alti paraziti de care ne-am putea lipsi, cum ar fi zecile de mii de functionari publici in sutana, care oricum consuma cu mult mai mult ca o unitate in plus alocata unei sectii obisnuite de politie. Pe de alta parte, un psihopat ca ala ce se bucura cand vede un animal omorat, nu e departe de a face asta unui om, toti psihologii spun asta, asa ca ar fi mai bine ca astfel de specimene sa fie descurajate din start, amendate, amprenatate si luate in evidenta.


Ciobanu Lucian Mihai sau jegul cu fata umana
@ Unchiule, imi amintesti de un episod din Star Trek, in care pe o planeta toate infractiunile se pedepseau cu moartea. Ca eu jignesc un cretin care s-a cerut singur jignit prin fapta sa, pe care o si promova pe Facebook, e acelasi lucru pentru tine cu ce a facut el? Probabil ca in mintea ta, daca cineva te injura in trafic sau iti violeaza si apoi ucide mama o fi tot acelasi lucru… Vrei corectitudine politica mai ceva ca in patria care a inventat-o? Uita-te pe Digi 24, aia si-au concediat un angajat pentru ca a spus intr-o opinie personala ca Ponta minte fara sa clipeasca (ceea ce am aratat si aici in alt articol), avand zeci de argumente in favoarea sa, cum am eu cand vorbesc despre jegul asta pe care il asemuiesti cu mine. Pacat doar ca televiziunile astea de marca, cu toate ca au fost anuntate si au primit materiale clare despre individ, nu s-au obosit cu o stire de genul asta. Am luat nota de parerea ta, dar o consider una puerila, ca sa nu zic imbecila de-a dreptul…


Recent Comments by caricaturist

Rezolvare problema dublu click la mouse
Cristi, depinde de fiecare model in parte, dar de regula exista un surub amplasat central, ce tine aparatoarea fixata, cel putin la RAT asa asta, trebuie sa desfaci ala si apoi sa tragi in sus, pe verticala, nu ar trebui sa se rupa nimic, totusi nu garantez pentru alte tipuri de soareci, nu stiu ce calitate are plasticul fiecaruia.


Despre cazul Bodnariu si manipulare
Voi astia, romanasii verzi, bolnavi de conspiratita, sunteti atat de prosti incat nici nu stiti sa injurati corect 🙂 Paulica, fac pariu ca daca ne-am intalni fata in fata, ti-ar iesi din gura doar atat: „Sa fie interior-exterior, domnul?” sau „Doriti cu de toate, ketchup, mustar?” 🙂


Botezul ortodox: intre prostie si abuz
@ a. +1


BOR si „uscaturile” din padure
Stai, ca aveam in lucru de cateva luni un articol si despre Stanciu, Harabor & Co, doar ca deh, blogul asta e doar un hobby, in rest trebuie sa si muncesc, spre deosebire de lacustele in sutana ce behaie cateva ore pe bani publici, pe care ii mai si inmultesc de cateva ori la negru 🙂


Hearthstone: legendary aggro druid tutorial
Well, is from last year (Won me a game at Dreamhack Cluj too :)), but it still works, we will see after Gods expansion if it will remain viable.