Eu prima data cand am auzit de allview m-am bucurat …

Comment on Despre clienti si vanzatori (2): Teapa marca Allview & Altex, tableta Viva H10 by George.

Eu prima data cand am auzit de allview m-am bucurat si am zis ca e super ca daca tot ne pricepem la electronica si programare,sa facem si noi ceva,dar la scurt timp am aflat ca SUNT CHINEZARII cu NUMELE SCHIMBAT si ATAT.Ei cand spun ca „vor remedia” problema,e doar un eufemism pt „da-te asa,ca stim noi mai bine.”

Vezi tu sa le atragi atentia la chinezi ca nu fac ceva bine si sa-l refaca ? Comunistii aia sunt 1.6 MILIARDE de oameni,ei fac MULT SI DE RAHAT,pe scurt MULT RAHAT,iar daca tu nu mai vrei sa-l faci pt 1$/zi (in cazul bun) se gaseste altul.

Asta e ideea.In plus,la ORICE CUMPARATURA,NU CUMPARA telefon de la orange,vodafone (sau alti furnizori de telefonie) si nici electronice in general de la altex,mediafax si alte magazine de genul.
Toate sunt doar magazine de 2 lei,straine si care sunt pe facut profit.Crezi ca au ei oameni specializati in electronica,sa-ti explice si alte cele ? Da de unde,ei sa dea la gramada si daca se strica … te priveste.
Eu tot ce cumpar cumpar dupa o buna documentare 1-2 luni si preferabil second (dar tot in garantie) astfel evit si marea depreciere initiala.Te-as sfatui sa faci la fel 🙂

Sanatate 😉