Desigur ca nu trebuie acceptati in bloc, dar nici macar …

Comment on Imigranti, ura, naivitate si manipulare by Ирина.

Desigur ca nu trebuie acceptati in bloc, dar nici macar nu se intampla asa ceva. Refugiatii sunt verificati, amprentati si toate cele. Desigur ca ei trebuie sa se integreze. Doar cei orbiti de ura spun ca lucrurile astea nu se intampla, din disperare sa aduca argumente. Desigur ca exista riscul ca printre ei sa fie si extremisti, nu-i Germania mai proasta ca tine sa isi asume riscul asta fara nicio rezerva. Probabil nu stii cat de supravegheati sunt refugiatii.

Recent Comments by Ирина

Despre cazul Bodnariu si manipulare
Nu cunosc, in detaliu, cazul romanilor din Norvegia Daca nu cunosti detalii de ce iti dai cu parerea? Uita cazul Bodnariu si incearca s avezi celelalte mii de cazuri sau si acolo este manipulare si dezimformare? E clar ca doar ai vrut sa te folosesti de acest caz ca sa iti faci trafic la blog mizerabil ce esti vierme


Tragedia „Colectiv” scoate la iveala neoamenii dintre noi
„Vestea a venit in miez de noapte, dupa miezul noptii. Una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat ca este internata in stare grava la spital si am fost si noi anuntati. Si am inceput sa cautam prin oras. Am luat spitalele la rand”,


Hearthstone: legendary aggro druid tutorial
In the greek hearthstone scene we often joke about how druid is actually a face deck because of his ability to ramp and destroy the opponent early on without even having to use the combo as a finisher.So at some point i thought what if i actually try to make a serious competitive aggro druid deck capitalising on druids early ramps and late game combo burst ? This was the result i came up with.


Omorati homosexualii si copiii neascultatori!
„Modalitatea prin care putem atenua sensibilitatile primare fata de homosexualitate este sa facem ca multi oameni sa vorbeasca mult despre subiect, intr-o maniera neutra sau pozitiva.” Cu cat se vorbeste mai mult, cu atat se creeaza impresia ca publicul este cel putin impartit in atitudini. „Chiar si cele mai acebre dezbateri dintre sustinatori si oponenti servesc scopului nostru, atat timp cat homosexuali „respectabili” ies in fata si isi prezinta punctul de vedere.”