Islamul – religia pacii prin decapitare, profetul pedofil si virginele din paradis

La fiecare cateva zile (sau si mai des din pacate) sunt surprins mereu de prostia conationalilor mei ortodocsi, care fie ling oase sperand ca le va creste putulica cu 2 cm sau vor castiga 2 milioane la loto, isi platesc cotizatiile catre lacustele negre de frica „sa nu se abata ceva rau maica”, sunt rosi de grija homosexualilor si ce fac aia prin dormitor, statul finanteaza proiecte megalomanice in locul spitalelor etc. Totusi, ignoranta acestora, cu toate ca e daunatoare in multe cazuri, nu e nicidecum la fel de periculoasca precum „religia pacii”, cum se autointituleaza acest islam.

Da, e drept si crestinismul a avut bubele lui (cruciadele, inchizitia) si are in continuare, insa cu exceptia extremistilor, crestinii nu mai omoara de ceva vreme oameni pe strada in numele religiei. Pe de alta parte, in majoritatea tarilor arabe, unde legea= Sharia, femeile sunt ucise zilnic prin lapidare, sunt desfigurate, sau inchise. Pedepsele sunt aplicate pentru fapte fictive sau nu, gen adulter, refuzul de a intretine relatii sexuale etc. „Bunele practici” ale islamului sunt exportate si in Occident, dupa cum s-a vazut chiar zilele trecute in Londra, dar si prin teroarea impusa de bandele de violatori musulmani prin tarile nordice.

Dupa cum am mai spus, toate studiile arata o corelatie invers proportionala intre nivelul de religiozitate si educatia individului sau a tarilor per ansamblu, ceea ce se reflecta si in bunastarea acestora. Se vede ca islamul prinde bine la populatiile needucate si sarace. Ca tot suntem acolo, ia sa vad, gasiti punctuletul cu Romania?

„Fratii musulmani” ne mai invata si modul indicat de a bate nevasta

In fond ce te poti astepta de la o religie care preamareste un asa-zis profet ce se casatoreste cu o fetita de 9 ani?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.