La multi ani Danone!

Primele iaurturi Danone au fost produse la București, pe data de 15 mai 1999, sub brandurile Natural și Delicios. Un an mai târziu compania devenea lider de piață în categoria lactatelor proaspete, în România iar astăzi, 1 din 2 iaurturi consumate în România este produs de Danone. Cu ocazia aniversarii, s-a relansat si site-ul http://www.danone.ro/ care prezinta pe indelete produsele oferite.

111

Imi place design-ul site-ului, care atrage vizitatorul si prin cromatica utilizata nu oboseste ochiul, cum se intampla cu altele. O dovada de profesionalism si orientare spre client o arata si usurinta cu care se gaseste toata gama de produse Danone, de la Activia, Actimel, pana la Danette si Savia. Mai mult de atat, vizitatorii site-ului pot afla povestea brand-ului si a produselor acestuia precum si a modului in care acestea sunt realizate. Pentru cine doreste exista si un formular facil de contact, in care puteti trimite sesizari sau observatiile dvs.

Site-ul ne informeaza si asupra beneficiilor iaurtului si cum putem avea un mod de viata sanatos, iar absolut toate sectiunile sunt insotite de imagini explicative. Sectiunea „cariere” este bine-venita, iar care considera ca indeplinesc conditiile posturilor scoase la concurs de catre Danone pot sa aplice pentru acestea si sa urmeze chiar o cariera in acest domeniu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.