Municipiul Cluj-Napoca = localitatea Campia Turzii = judetul Cluj sau nesimtire marca Bancprost

Problema nesimtitilor de la Bancpost este ca isi depasesc cu mult atributiile contractuale si manifesta un tupeu fantastic ca in una din inregistrarile mai vechi pe care le am cu ei, aparuta si in Stiri de Cluj:

Incidentul e de acum cativa ani, de atunci si-au mai domolit putin tonul si au scazut drastic frecventa telefoanelor (asta poate datorita faptului ca au mai disponibilizat din angajati, nu pentru ca ar muri de grija clientilor), insa am vazut cazuri in care colegi de serviciu erau sunati la locul de munca, pentru intarzieri de cateva zile, iar altora le erau sunati vecinii de bloc, care erau informati de catre aceasta banca despre restantele respectivilor.

Am cerut si sfaturi legale in legatura cu problema aceasta, insa se pare ca se actioneaza „la limita legii” si nu exista inca la noi un cadru legal bine definit pentru practicile acestea camataresti. Dupa cum le spuneam si indivizilor tupeisti care sunau la 21:30, iar apoi a doua zi fix la 8 dimineata, RESPECTATI CONTRACTUL! In acesta sunt prevazute foarte clar penalizarile pentru intarziere precum si repercusiunile legale in caz de sistare a platii, pe care mi le asum cu cea mai mare placere, insa telefoane date de catre cretini ce confunda judetul Cluj cu localitatea Campia Turzii sau cu municipiul Cluj-Napoca, acestea fiind totuna pentru ei, sunt binevenite doar in cazul in care vreau sa ma amuz, ceea ce nu se intampla tot timpul…

UPDATE: Se pare ca acel individ a fost disponibilizat in urma mediatizarii prostiei sale, insa aceasta nu scuza politica in sine a Bancpost!

10 păreri la “Municipiul Cluj-Napoca = localitatea Campia Turzii = judetul Cluj sau nesimtire marca Bancprost

  1. Generalul Autor articol

   Hmm, nivelul angajatilor de acolo nu a fost niciodata prea ridicat. Cand o sa am mai mult timp o sa mai postez cateva filmulete cu cei de acolo si IQ-ul lor subunitar.

   View Comment
   Răspunde
 1. Pingback: Spammerii au tupeu (la telefon)! | De toate frate

 2. penibil

  penibil da…. poi idiotii aia suna pt ca asa le apare pe pc in fiecar zi o lista si el trebuie sa sune…dar oricum se cred prea shmekeri…asa is aia de la creante. poi idiotul ala sa se puna in situatia omului.. daca ai o tragedie in familie… costa o avere sa faci o inmormantare! dar asta e… nu esti obligat sa vb cu ei… 90 de zile nu poate sa te actioneze in instanta… si dupaia oricum nu are ce sa-ti faca daca nu ai nimik pe tine… vb cu sheful tau sa te bage la negru la lucru si executorul nu are ce lua…dupaia sa poata se te dezbrace te baga in instanta judecatoreasca si aia dureaza luni si luni si luni….. si foarte important…daca nu ai chef sa mai platesti veci sa nu cumva sa le raspunzi in scris la hartii…. la telefon daca nu scrie in contract nr de pe care te suna si ca accepti sa fi inregistrat… nu ii valabil ca si dovada…altfel la inceputul conversatiei trebe sa iti ceara acordul… si uite… au trecut 3 ani si 2 zile…. de la tribunal nu se vede citatie si S-A PRESCRIS… yupy! your a free man

  View Comment
  Răspunde
 3. Pingback: Spammerii au tupeu (la telefon)! - De toate frate

 4. Pingback: Romanii, niste idioti utili?

 5. Pingback: Romanii, niste idioti utili? | Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

 6. Pingback: Teapa marca Allview & Altex

 7. Pingback: Va rugam, nu hraniti Antena 3! | De toate frate

 8. Pingback: Utilitare: Facebook si mesageria ascunsa - De toate frate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.