Referendumul, aceasta diversiune a lui Dragnea

Orice s-ar spune, consilierii israelieni ai lui Daddy isi merita banii, la fiecare 2-3 postari ce imi apar in feed pe Facebook, hop si una despre referendumul Coalitiei pentru Rusia (termen patentat de Politeanu) si discutiile aferente, ce se lasa in prea multe cazuri cu jigniri si „executii electrice” intre oameni ce poate au participat impreuna la proteste si chiar au simtit gazul si pulanul danjarmilor.

Nu aveam nici o asteptare de la electoratul PSD/publicul GhitaTV & Latrina3, pentru ca cine crede in asasinii de pe urmele lui Dragnea ori ca Soros a platit catei crede la fel de usor si ca ambulanta neagra a homosexualitatii ii va adopta copilul. Surpriza vine atunci cand vezi ca oameni inteligenti, ce pareau a constientiza pericolul la adresa democratiei din tara noastra fac fix jocul unui partid pe care il contestau pana mai ieri, fie din ignoranta, fie pentru ca desi realizeaza ca sunt pioni in jocul unor guvernanti faliti moral si cu probleme penale, prejudecatile si ura sunt prea mari in acest caz. PSDragnea nici nu trebuie sa se mobilizeze foarte mult pentru votul din 6-7 octombrie, oamenii isi vor canaliza energiile in acest sens, impreuna cu toate cultele religioase, care au si facut front comun pe tema aceasta (cu toate ca inainte isi aruncau tot felul de acuzatii: „eretici”, „oameni dusi pe calea pierzaniei”, „sectari periculosi” si asa mai departe).

Se ia deci o tema promovata si sponsorizata atat de neoprotestantii americani cat si de curentul estic dughinisto-putinist si este folosita in interes personal si de partid, in timp ce opozitia este divizata atat la nivel parlamentar (USR-ul fiind singurul ce s-a opus, in timp ce Partidul Liberal doar cu numele a incercat in mod penibil sa urce in aceeasi barca a „valorilor” pesedisto-aldiste) cat si al societatii civile. Este un cliseu, dar „divide et impera” functioneaza de mii de ani, iar jocul puterii este evident si din afara tarii.

Chiar si fara implicarea politica, eu oricum as fi boicotat referendumul, „argumentele” aduse in favoarea participarii si votului „DA”, chiar de oameni care altfel ar parea de buna-credinta, nu reusesc sa ma convinga:

„da, scrie deja in Codul Familiei ca e vorba de barbat si femeie, dar nah, vrem sa fie trecut in Constitutie, sa poata fi mai greu de schimbat pe viitor”
Moftul asta costisitor e doar pentru a preveni ceva ce nici macar nu era in discutie sau pe agenda organizatiilor LGBT, plus ca nu vad prea curand vreun politician sau partid ce va milita ca proiectul sau electoral sa fie legalizarea casatoriilor gay, iar plus de asta, mergand pe aceeasi logica, sunt multe lucruri ce nu sunt mentionate expres in Constitutie si sunt reglementate de alte legi, hai sa ne apucam sa modificam tot ce ne pare a fi cat de putin ambiguu, ca doar „cine stie, poate pica drobul de sare”. Mai mult decat atat, daca pe viitor subiectul acesta chiar va deveni o tema importanta, iar societatea va dori o schimbare, oricum se va putea modifica din nou Constitutia, fapt ce va implica ca si acum, alte costuri, iar istoria unor tari puternic conservatoare ca Irlanda, ne arata inutilitatea acestui referendum.

„Sunt religios, deci…”, „Romania nu e Sodoma”, „God made Adam & Eve, not Adam & Steve” sau

Ok, fiecare are propriile convingeri, dar LA REFERENDUM NU SE VOTEAZA ASTA, niciodata un cult religios nu va putea fi obligat sa recunoasca casatoria a doua persoane de acelasi sex cand de multe ori se refuza chiar oficializarea casatoriilor heterosexuale atata timp cat sotii nu au aceeasi credinta. Actiunea aceasta are totusi succes pentru ca apeleaza la conditionarea religioasa a oamenilor, iar acestia, indiferent cat de straluciti pot fi intr-un domeniu profesional sau din punct de vedere social, cand se joaca cartea religiei, raman de multe ori imuni la orice argumentatie logica, pentru ca altfel ar vedea ca au o problema majora in tot acest rationament pro-referendum:

La capitolul Sodoma & Gomora, sa ne amintim mai bine povestea ingerasilor veniti sa-l avertizeze pe Lot asupra bombardamentului divin (Geneza 19): Dupa ce au fost cazati de acesta, locuitorii cetatii au aparut:

“Dar nu se culcaseră încă, şi oamenii din cetate, bărbaţii din Sodoma, tineri şi bătrâni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colţurile. Au chemat pe Lot şi i-au zis: „Unde sunt oamenii care au intrat la tine în noaptea aceasta? Scoate-i afară la noi, ca să ne împreunăm cu ei.” (In contextul dat, asta insemna sex anal, in grup, homosexual, cu ingerii).

Raspunsul lui Lot?

“Lot a ieşit afară la ei, la uşă, a încuiat uşa după el şi a zis: „Fraţilor, vă rog, nu faceţi o asemenea răutate!Iată că am două fete care nu ştiu de bărbat; am să vi le aduc afară şi le veţi face ce vă va plăcea. Numai nu faceţi nimic acestor oameni, fiindcă au venit sub umbra acoperişului casei mele.”

Ok… Pesemne ca viata femeii nu valora foarte mult pe vremea aceea, din moment ce omul si-a oferit fiicele virgine pentru un viol in grup, doar pentru a-i scapa pe musafirii sai de un viol homosexual 😛 Dupa ce toata lumea “buna”, adica Lot si fiicele (nevasta lui Lot care s-a uitat in urma si… ghinion a ajuns stalp de sare) scapa cu anusurile intacte, iar cetatile sunt distruse cu “foc si pucioasa”, ce se intampla? Incest a la Game of Thrones, ambele fete reusesc sa faca sex cu tatal lor, ba chiar sa ramana insarcinate si sa nasca viitoare capatenii de trib. Dumnezeu nu are nici cea mai mica problema cu asta, nici macar o mustrare, ceva pe acolo, dar daca ne gandim cum s-ar fi populat lumea din Cain, Abel si mamica, poate ca nu ar trebui sa ne mire tacerea asta in fata unui act aparent „netraditional”.

Da, in Biblie apar explicit instructiunile astea cu privire la homosexuali:

„Daca un om se culca cu un om cum se culca cineva cu o femeie, amandoi au făcut un lucru scarbos; sa fie pedepsiti cu moartea, sangele lor sa cada asupra lor.”

Dar si:

“18. De va avea cineva fecior rau si nesupus, care nu asculta de vorba tatalui sau si de vorba mamei sale si acestia l-au pedepsit, dar el tot nu-i asculta,
19. Sa-l ia tatal lui si mama lui si sa-l duca la batranii cetatii lor si la poarta acelei cetati si catre preotii cetatii lor sa zica:
20. Acest fiu al nostru este rau si neascultator, nu asculta de Cuvantul nostru si este lacom si betiv.
21. Atunci toti oamenii cetatii lui sa-l ucida cu pietre si sa-l omoare. Si asa sa starpesti raul din mijlocul tau si toti Israelitii vor auzi si se vor teme.”

V-ati ucide copilul neascultator pentru ca asa scrie in Biblie? Nu? Dar cu homosexualii ce aveti atunci, sau credeti ca va puteti alege doar ce parti va convin din bestsellerul lui doamne-doamne?

Vedem astfel ca acelasi dumniezo care este atat de deranjat de homosexuali (creati pana la urma tot de el, sau cel putin stiind de existenta ulterioara a acestora, ca doar nu degeaba e “atotputernic si atotstiutor”) nu are nici o problema in a condamna la moarte copii neascultatori, mirese ce nu mai sunt virgine, oameni care lucreaza de Sabat etc. Pentru cei care se grabesc sa afirme ca toate atrocitatile Bibliei vin din Vechiul Testament, care vezi-doamne (pun intended) nu s-ar mai aplica, pentru ca acelasi Dumnezeu “perfect” a scos ulterior o editie revizuita a operei sale, le amintesc ca toata treaba cu pedepsirea homosexualilor se trage tot de acolo, asa ca ori suntem crestini pana la capat ori nu mai suntem?

„referendumul e dorinta legitima a 3 meleoane, nu are legatura cu partidele”
Lasand la o parte povestea despre cum s-ar fi strans semnaturile alea in realitate, implicarea masiva a barbosilor in rochii negre ce cantau „vrednic este” la scena deschisa unui condamnat, primari ce nu stiau procedura de validare si asa mai departe, e desigur o coincidenta momentul in care partidul-stat decide ca brusc asta e prioritatea societatii, FIX dupa evenimentele din 10 august, inflatia ce lasa in urma mult trambitatele mariri de pensii/salarii, dovezile de incompetenta si gafele aproape zilnice ale Veoricai, la care adauga si luptele interne pentru ciolan. PSD face astfel tot posibilul sa asigure o prezenta masiva pe parcursul a doua zile, insa refuzand sa permita folosirea sistemului de verificare a votului, iar din nou, alta coincidenta teribila, Dragnea a anuntat remanieri prin care se va ocupa de opozantii sai fix dupa incheierea acestui circ, a explicat si CTP:

Pentru „geniile” ce il acuza pe Ciolos pentru ca nu a organizat referendumul in 2016 trebuie repetat ca asta revine in sarcina Parlamentului, unde ghici cine avea majoritate atat atunci cat si in ultimii ani? De ce nu a fost atat de important subiectul si pana acum, s-a intamplat ceva intre timp, au organizat cetatenii gay proteste pentru casatorie, s-a amplicat asaltul… „sexomarxismului”? Evident ca nu, doar ca pana acum situatia juridica a liderului PSD nu era atat de grava, de aceea este destul de probabil ca in spatele acestei perdele de fum sa se forteze ordonanta de gratiere & amnistie sau alta mizerie ce l-ar putea scapa pe Daddy si poate si pe altii cu probleme similare.

Pe langa interesul evident al lui Dragnea & Co, este posibil ca fix organizatorii, Coalitia pentru Familie si aliatii sai sa urmareasca interese electorale, iar un viitor partid crestin hardcore, cu tenta legionara, ce ar marsa pe o asa-zisa suveranitate si lupta cu „decadenta occidentala” fac pariu ca ar strange destule voturi.

„ei, da, au ei un interes cu asta, dar atata timp cat vor sa ajute familia, scopul scuza mijloacele, votam DA pentru copilasii tarii”
Fix bunastarea celor mici a fost prioritatea lui Dragnea atunci cand s-a dovedit ca a furat de la cei sarmani, iar chiar zilele trecute, modificarile la legea adoptiei au fost ignorate de Senat, doar pentru ca veneau din partea USR, nici cea mai mica preocupare pentru zecile de mii a caror soarta s-ar putea schimba macar pentru putin in bine. Sa vedem totusi mai exact cum „ajuti”? Dupa ce ai votat „DA” impreuna cu alte 6 milioane de oameni ce se va schimba pentru copiii din aceasta tara si familie in general, nu vor mai fura homosexualii autostrazile, se vor mari alocatiile, va fi stopat exodul tinerilor pentru ca acum vor avea un viitor in Romania? Cine este responsabil oare pentru situatia de la noi, pentru scolile unde mor copii in latrine sau cade tavanul, pentru spitale cu personal insuficient dar care abunda de infectii nosocomiale, pentru dezastrul din Educatie si restul problemelor, faptul ca nu era definit la sange termenul „soti” in Constitutie?

„daca legalizeaza casatoriile gay vor trece la legalizarea pedofiliei/necrofiliei”
Relatia dintre doi adulti nu are nici cea mai mica legatura cu infractiunile de mai sus, orice ar spune juni cu afinitati legionare ca „Mike” Neamut sau postacii marca Sputnik si RussiaToday, ca sa nu mai zicem ca tampenia asta intra evident la categoria „erorilor de logica” (logical fallacies). In contrapartida se poate afirma ca o victorie a Coalitiei pentru Familie ar marca doar inceputul, urmand sa se ceara revenirea la perioada in care avorturile erau interzise si se va ajunge treptat la o teocratie ortodoxa. Oh wait, oamenii au declarat negru pe alb ca de fapt asta isi doresc:

„În această lucrare, ne propunem, prin urmare, să oferim – în primul rând politicienilor români cu o orientare creștină, conservatoare – o viziune coerentă asupra chestiunilor referitoare la viață și familie, explicând cum sunt acestea interconectate, și să creionăm o posibilă agendă politică pentru a restabili o ordine juridică în acord cu demnitatea umană și Dreptul Natural.”

Daca e sa mergem si mai departe, ce e mai probabil sa se intample? O invazie a „sexomarxismului” ce ne va ingenunchea valorile traditionale transmise de la Decebal incoace, ori o dictatura pe model Erdogan, in care tara este condusa de baroni, argatii credinciosi si analfabeti ai acestora, totul sub obladuirea militiei spirituale?

„sunt convins de explicatiile astea, dar voi merge sa votez „NU” pentru ca este datoria mea de cetatean/nu pot sa ii condamn pe oameni pentru ca nu au mers la vot in 2016 si acum sa indemn la boicot”

Ehm, asta e doar virtue signaling, pentru ca nu putem compara mere cu pere si nu, nu e datoria nimanui sa se incoloneze frumusel la vot de fiecare data cand un infractor decide ca vrea sa se foloseasca de o mizerie populista pentru a-si reconfirma puterea de tatic suprem, exista chiar o decizie a CCR-ului in acest sens:

Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin
neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică.

Daca mai trebuia explicat si pentru acesti „idioti utili”, diferenta dintre referendum si restul proceselor electorale este ca ultimele sunt validate oricum, indiferent de prezenta, iar dupa cum se vede PSD-ul nu are nici cea mai mica problema in a da foc la tara cu doar 3 milioane de votanti din numarul total, asa ca in acel caz „ma pis pe el de vot” chiar a ajutat la popularea Parlamentului cu alde Serban Nicolae, Nicolicea, Radulescu, Stefanescu si asa mai departe. NU acelasi lucru este valabil acum, unde dezgustul, lipsa de interes sau dezacordul cu tema propusa pot fi exprimate prin neparticipare, ca sa nu mai vorbim ca daca cu o alta ocazie o parte a populatiei va dori referendum pentru a stipula in Constitutie „vara e cald” ori „Justitia trebuie sa fie buna si nu rea”, ar insemna ca trebuie sa dai fuguta la vot pentru a-ti face datoria de cetatean, cum zbiara acum unii influenceri?

Repet, tot circul si dezbinarea creata de aceasta tema falsa functioneaza perfect pentru ca apeleaza la cateva resorturi primitive ale omului, impreuna cu santaj emotional si manipulari odioase trambitate chiar si de agentii electorali din teritoriu, preotii. Ca sa facem o analogie, referendumul este acelasi lucru cu petitiile online semnate de hipsterime, iti da senzatia ca „ai facut ceva”, „ai luptat cu vrajmasii”, „ai aparat cauza x sau y”. Te face sa ai o parere mai buna despre tine si in acelasi timp sa te radicalizeze impotriva celor ce nu iti impartasesc convingerile, selectand in acelasi timp doar informatia care ajuta cauzei tale. Este dovedit stiintific, dar se poate observa si empiric, oamenilor nu le place sa recunoasca ca au avut convingeri false, ca au militat pentru ceva gresit, asa ca se agata de orice le poate valida varianta lor de adevar, iar in cazul referendumului, cine opta din start pentru participare isi poate reintari convingerile cu ajutorul a zeci de articole de pe site-urile religioase, moscovite si ale conservatorilor romani, aceste „mari sperante ale dreptei” cum ar fi de exemplu bugetarul de lux Papahagi.

Sa nu ne miram deci ca un carciumar de Teleorman a ajuns sa fie boss de boss peste o tara intreaga, pentru ca vs o societate ce se solidarizase pentru a protesta impotriva autocratiei ce bate la usa si a proteja ce a mai ramas din justitia independenta si statul de drept, miscarea aceasta a reprezentat contraatacul pefect.

LATER EDIT: In urma acuzatiilor lui Timmermans si a reactiei lui Dragnea, a fost declansata la unison o campanie „Roexit”, prin vocea unui condamnat in prima instanta, cercetat si in alte dosare:

sau a unei „conserve” cu simpatii legionare, Marian Munteanu:

„România e un stat suveran. Aceste chestiuni țin de dreptul suveran al poporului român. Decizia care se va lua la finalul acestei săptămâni este o declarație de independență. Dincolo de conotațiile sale culturale, religioase, politice, pentru că referendumul este dincolo de orice entitate care se asociază sau se implică în această dezbatere, și chiar dincolo de culte religioase, este vorba de națiunea română și de poporul român Care este pentru prima dată în istoria sa pe punctul de a se pronunța, printr-un referendum efectiv democratic, cu privire la o instituție fundamentală a civilizației. Deci aceasta este miza”

Deci da, sa mai aud cum referendumul „NU are legatura cu politica”, iar daca tot mergeti „pentru viitorul copiilor”, imaginati-va cum va arata acesta in afara Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.