USL, Antena 3 si dumnezeu

Pornind de la articolul asta specific Antenelor lui Voiculescu http://www.antena3.ro/article-221367.html  pe care l-am vazut  postat pe un grup de Facebook, mi-am lasat si eu impresiile acolo si am fost imediat atacat de fratii crestinopati/USLinosi.

Eu zic ca populatia care voteaza pentru 1L de ulei/ o punga cu zahar si care e manipulata grosolan de Latrina 3 e cam aceeasi care pupa cadavre si mentine suprematia BOR, insa in final nu fac decat sa isi mentina nivelul de saracie si ignoranta.
Nu sunt „basist”, stiu personal cazuri in care unul sau altul au facut abuz de faptul ca „portacalii” erau la putere, insa in nici un caz nu pot crede tampeniile debitate de USL, tampenii care i-au facut pe creduli sa-i voteze. Cred de asemenea in libera initiativa, nu in pomeni sociale care scot lumea la vot sau in ura proletara propagata zilnic de Latrina 3…
Alt lucru pe care am vazut ca il au in comun crestinopatii „cu frica de dumniezau” si adeptii socialismului lui dottore & Cacarau e o lipsa acuta de bun simt si educatie/cultura generala, iar cand nu esti de acord cu ei devin agitati, agresivi si penibili. Nu o fi „politically correct” sa generalizezi, insa propria experienta cu astfel de specimene imi spune altceva…

Pentru cine era curios, articolul in sine, intitulat sugestiv „Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face ţăndări cea mai cunoscută teorie din lume” se refera la o descoperire din Crimeea, cara arata ca omul din Neanderthal precum si cel din Cro-Magnon au trait impreuna in unele perioade de timp/zone geografice. No shit! Si aceasta asa-zisa descoperire ar trebui sa invalideze cumva teoria lui Darwin sau ateismul? Raspunsul este nu, iar din fericire sunt destui oameni bine informati, ca acesta care a comentat urmatoarele:

Harta cu raspandirea speciei Homo Sapiens Sapiens ( Rosu ), in timpul existentei celorlalte doua ( Verde – Cro Magnon si Homo Erectus, Maro – Homo Neanderthalis )
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/41/Spreading_homo_sapiens.svg

Inca o harta, cu aparitia Homo Sapiens Sapiens vs Homo Neanderthalis, concentrata pe Europa
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/CurratExcoffierNeandethalmtDNA.png

Dupa cum a fost scrisa/documentata aceasta stire, la fel sunt si restul ce sunt servite idiotilor zi de zi la tv…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.