Vine bacul va ia dracul

M-a amuzat teribil expresia asta, intalnita pe forum-ul Level, insa si mai mult m-a amuzat faptul ca unii chiar cred asta si au inceput sa ia masuri:

Da, in loc sa invatam, mai bine ne rugam…

Avand in vedere ca invatamantul religios  (adica indoctrinarea BORatilor, nu va ganditi la istoria religiilor) in scoli a fost incurajat de stat dupa 90′, cum oare doamne-doamne nu a avut grija sa lumineze mintile generatiilor care au picat BAC-ul anii trecuti? Ceva imi spune ca majoritatea celor care nu au putut lua o amarata de nota de trecere sunt crestini devotati, care isi fac cruci pe banda rulanta in timp ce poarte variante aurite la gat, au 10 la religie si respecta sarbatorile, chiar daca, probabil din cauza a prea mult post, se dedeau la excese bahice si/sau etnobotanice.

Din pacate exista o legatura stransa intre nivelul de educatie al persoanelor si gradul de religiozitate, toate studiile aratand o corelatie invers proportionala. Conducatorii ii vor pe romani prosti, popalaii ii vor prosti, orice smecheras marunt ii vrea pe romani prosti. Prostimea e usor de condus, prostimea voteaza de fiecare data pentru 1 litru de ulei sau un kg de zahar, prostimea nu pune intrebari si plateste, prostimea se roaga si asteapta o viata mai buna „dincolo” decat sa si-o ceara aici!

Haideti sa iesim din tiparul „Crede si nu cerceta, ramai prost si da-mi leafa ta!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.