Vizitati si

Pagina de Facebook care reuneste toate blogurile autorului: https://www.facebook.com/pages/Generalul-si-blogurile-sale/876164665769909?fref=ts

www.comanda-caricaturi.ro

Primul site de caricaturi/portrete/picturi la comanda din Romania, toate desenele sunt realizate 100% manual, fara ajutorul programelor de grafica, iar plata se face doar daca sunteti multumit de calitatea lucrarii. Pentru mai multe detalii precum si exemple de lucrari, va rugam sa ne vizitati!

 

www.comanda-portrete.ro

Lansat in urma succesului Comanda Caricaturi site-ul afiseaza sute de alte lucrari realizate pentru clienti de-a lungul timpului.

 

www.blog.comanda-caricaturi.ro

Ofera mai multe detalii despre tehnica de lucru a artistilor Comanda Caricaturi si despre munca lor de zi cu zi.

 

www.paintings-drawings.info

Picturi si desene, accentul fiind pus pe tablourile pictate de Alin Bogatean, o stea in plina ascensiune.

 

www.starcraftgeneralul.info

Site dedicat jocului de strategie Starcraft 2, E-sports si jucatorului de nivel master/grandmaster 1v1 random, Generalul

 

www.bancprost.info

Trateaza abuzurile sistemului bancar din Romania, in special cele ale Bancpost, cea mai amendata dintre bancile romanesti.

www.de-toate.info

De tot si despre toate, in special experiente din viata lui Balan Adrian, parintele tuturor acestor site-uri.

2 thoughts on “Vizitati si

 1. Maria S

  Buna.
  Daca nu ti se pare prea ciudat, ar exista o posibilitate sa vorbesc cu tine?
  Marturisesc ca sunt crestina, ca nu imi pun neaparat dubii in privinta existentei lui Dumnezeu, numai ca ma indoiesc de modul cum “traduc si interpreteaza” oamenii cele scrise, intr-atat incat gramatica ajunge sa fie motiv de discordie. In ultima perioada studiez f mult celelalte religii pentru ca am descoperit figuri pozitive, sfinti, care ar trebui cinstiti de toata suflarea omeneasca, dar care sunt “izolati” intre granite politice si “grupari religioase” care pe de asupra vorbesc si limbi sau dialecte diferite.
  Motivul pentru care vr sa vorbesc cu tine e ca intrebarile sau ideile pe care le ai tu ar putea sa ma ajute in incercarea de a intelege.
  Adevarul a fost divizat intre popoarele lumii cu buna stiinta a celui de sus pentru ca nimeni sa nu arda in cazane, dar minciunile si tenebrele sunt promovate pe mass media, pentru ca nimeni dintre guvernanti nu vrea ca noi oamenii sa fim uniti si pasnici.

  View Comment
  Reply
 2. Generalul Post author

  Sigur, da-mi add pe Facebook, Balan Adrian, nu mi-am ascuns niciodata identitatea 🙂 Cat despre dubiile pe care le ai despre traducerea Bibliei, iti recomand video-urile lui Bart D. Ehrman din sectiunea “Materiale educative” de pe acest site.

  View Comment
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *